U bevindt zich hier: Startpagina
Verder naar: Dyslexie Onderzoek Basisschool Middelbare school Werken en studeren Tarieven Contact Links
Algemeen:

Startpagina

Welkom bij de Dyslexiekliniek

De Dyslexiekliniek is onderdeel van van Graafeiland Psychologie Op deze website vindt u veel informatie over dyslexie, de mogelijkheden van deskundig onderzoek en behandeling en adviezen om met dyslexie om te gaan, op school, in de studie en in het werk.

De Dyslexiekliniek is onderdeel van een psychologisch adviesbureau met naast een specialisme in dyslexie een brede deskundigheid op het gebied van psychologische problematiek, ontwikkelingspsychologie, leren, studeren en loopbaan. Dit waarborgt een geintegreerde aanpak van de dyslexie binnen andere belangrijke elementen in uw leven of dat van uw kind, partner, vriend etc.

De Dyslexiekliniek voldoet aan de wettelijke eisen gesteld voor de diagnose en behandeling van ernstige dyslexie vanuit de basisverzekering vanaf 1 januari 2009. Onderzoek en behandeling van ernstige dyslexie wordt bij de Dyslexiekliniek uitgevoerd door gekwalificeerde, ervaren professionals, volgens het Protocol Dyslexie, Diagnose en Behandeling. Om de kwaliteit te waarborgen is de Dyslexiekliniek aangesloten bij het Nationaal Referentiecentrum Dyslexie (NRD).

Bent u dyslectisch en wordt u teveel afgeleid door de foto's, opmaak, kleuren? Klik dan rechtsboven op de tekstversie.

Directe links naar informatie en aanmelding

Protocol Dyslexie Download [338 KB]
Brochure Stichting Dyslexie Nederland Download [457 KB]
Schematisch overzicht rol onderwijs bij aanmelding Download [340 KB]
Aanmeldingsformulier Dyslexiekliniek voor onderzoek en behandeling binnen basisverzekering Download [58 KB]